Turkcell'le bedava konuşmaya devam

Turkcell haftada iki gün bedava konuşturmaya devam ediyor. Bunun için yapmanız gereken faturalı hattınızdazdan BEDAVA yazıp 8040'a göndermek. Katılım 2 milyon hat ile sınırlı biraz acele etseniz iyi olur. Ayrıca bu kampanyada Turkcell, önceki kampanyasından farklı olarak 2009 sonuna kadar hattınızı kapatmayacağınızı ve numaranızı taşımamanızı tahattüt etmenizi istiyor.

Kampanyanın detayları için: Turkcell'li, haftada iki gün konuşmak bedava!

Kampanya 1 Mart 2009'da son bulacak. Bu zamana kadar ayda 64 saat ücretsiz kunuşulabilecek.Yani günde ortalama 8 saat diğer Turkcell'lilerle görüşülmek demek oluyor.
İlk mesajı 8040'a gönderdikten sonra ilk önce bedava günleriniz size mesaj olarak gelecek. ardından tahattünüzü isteyen bir mesaj daha geliyor. Bedava konuşmaya başlamak için bu mesajı EVET diyerek cevaplamanız gerekiyor. Ücretsiz görüşmelere başlayabilmeniz için son bilgiledirme mesajını beklemeniz gerekecektir.
Turkcell'in piyasadaki hakim pozisyonunu düşünürsek kampanyanın faturalı hat sahiplerinin epey işine yarayacağını söyleyebilirim. Sevdiklerinizle uzun uzun görüşmeniz dileğiyle...
Anahtar Kelimeler: turkcell, iki gün, bedava, devam,haftada, ücretsiz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ORA-06502: PL/SQL: sayısal veya değer hatası: karakter dizesi arabelleği çok küçük hatası ve çözümü

Sık Kullanılan Regular Expression'lar

Açılış Sayfalarını web.config Üzerinden Ayarlama