Windows 7 Oturum Açma Ekranının Duvar Kağıdını Değiştirmek

tweask logon screen changer windows 7 arkaplan değiştirici

Geçen hafta sonun Windows 7 kurararak, kullanmaya başladım. Uzunca bir süredir kullanmakta olduğum XP’yi bırakıp W7 alışmak hiç zor olmadı. Çünkü W7 ile Microsfot gerçekten iyi bir işi çıkarmış diyebilirim. Daha ilk aşama kurulumda W7 kalitesine ortaya koyuyor ve kolayca kurularak bütün sürücüleri tanıyor. Ergonomisiyle bir sanat eseri çekinmeden diyebilirim . Açılış ekranın deseni bile ayrı bir hava katıyor. Ama yinede açılış ekranını kişiselleştirerek, kendi seçtiğiniz bir resmi açılış ekranının arka planı olarak ayarlamak isteyebilirsiniz.

“Ne gerek var zaten hemen giriş yapıyorum, geçiyor” dediğinizi duyar gibiyim. Ama “gömleğin ilk düğmesi” diyelim. Windows 7’nin arka planın değiştirmek için çok faydalı programcıklar sunan Tweaks.com ziyaret edebilirsiniz. Logon Changer for Windows 7 programıyla, kuruluma bile gerek olmadan birkaç mouse hareketiyle giriş ekranın duvar kağını değiştirebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: windows 7 arkaplan değiştirme, windows 7 açılış resmi, w7 logon screen seç, giriş ekranı duvar kağını nasıl değiştiririm, how to change windows 7 logon screen background

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ORA-06502: PL/SQL: sayısal veya değer hatası: karakter dizesi arabelleği çok küçük hatası ve çözümü

Sık Kullanılan Regular Expression'lar

Açılış Sayfalarını web.config Üzerinden Ayarlama