Selobantın ucunu bulamayanlar müjde!

Bir ev kadını geliştirdiği bu yöntemle, soruna çözüm buldu. Çoğumuz bir şeyi asmak veya yapıştırmak amacıyla kullandığımız selobantın ucunu bulamayıp sinir krizlerine girmişizdir. Hadi abartmayalım ama biraz olsun sinirlenmişizdir. Bir ev kadını, geliştirdiği pratik bir alet sayesinde selobantın ucunu bulamayanların sinirlerini yatıştırıyor.

48 yaşındaki Sarah Thorp, bebekler için hazırlanan silecek kutularının tırtıklı kapaklarından yararlanarak hazırladığı bu pratik icatı, eşinin de desteğini alarak Sellotape firmasına götürüyor ve o günden sonra hayatı değişiyor.

Bu pratik buluşun patentini de alan Sarah'ın 'selobant ucu bulucu' aletine 'Easy Star' ismini veren marka, tanesi 4 dolardan bu kullanışlı malzemeyi satışa çıkarmaya başladı bile.

Yetenekli ev kadını, selobantın ucunu bulmak konusunda hayatı boyunca sorun yaşadığını ve bunun kabusa dönüştüğünü anlatırken, yaptığı icadı şöyle anlatıyor:"Eski kredi kartı veya hap kutularından parçalar kesip onları selobantın üzerine yerleştirdim. Sistematik bir yol izledim. Bebek silecek kutusunun tırtıklı kapağını alt tarafa yerleştirerek bantın ucunu oradan çıkardım. Bu iki parçayı bir araya getirince selobant için hazırladığım bu garip alet çıktı. Patenti bana ait olmadığı için öncelikle kimseye anlatmadım"

Dünyaca ünlü süpermarketlerden Tesco'da satılan Sarah'ın 'Easy Star'ı, basit bir alet olarak görünse de, aslında hayatı kolaylaştıran ayrıntılar arasında yerini çoktan aldı bile.


Kaynak:Habercem

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ORA-06502: PL/SQL: sayısal veya değer hatası: karakter dizesi arabelleği çok küçük hatası ve çözümü

Sık Kullanılan Regular Expression'lar

Açılış Sayfalarını web.config Üzerinden Ayarlama